GurePintxo

Zure kontua ezabatu

Zure GurePintxo kontua edonoiz ezaba dezakezu aplikaziotik bertatik.

Nola ezabatu aplikaziotik

  1. 1Ireki GurePintxo eta hasi saioa.
  2. 2Joan Profila fitxara.
  3. 3Sakatu «Kontua ezabatu» eta berretsi.

Zer ezabatzen da

  • Zure kontua eta datu pertsonalak (izena, emaila, pasahitza eta profileko argazkia).
  • Zure ibilbideak.
  • Zure gogokoak.

Zer gordetzen da modu anonimoan

Honako hauek mantendu egiten dira, baina zure izenik eta datu pertsonalik gabe («Anonimoa» gisa agertzen dira):

  • Zure iruzkinak, haien argazkiekin.
  • Iradoki dituzun tabernak, berrikusteko zain edo onartuta badaude.

Baztertutako taberna iradokiak ezabatu egiten dira.

Zure iruzkinak gordetzea nahi ez baduzu, zuk zeuk ezaba ditzakezu aplikaziotik, kontua ezabatu aurretik.

Zure iruzkinak eta argazkiak ere ezabatu

Anonimizatutako iruzkinak eta argazkiak ere ezabatzeko, idatzi iezaguzu helbide honetara:

contacto@gurepintxo.com